Hybridledarskap

Hybridledarskap
Förutsättningarna för ledarskapet har ändrats i grunden de senaste två åren, från primärt fysisk närvaro, till distans och nu olika typer av blandningar - ett hybridledarskap! Att leda andra innebär möten och kommunikation, och när förutsättningarna för detta ändras, ändras också förutsättningarna för chefs- och ledarskapet.

Som alltid innebär förändring en möjlighet till spännande utveckling – om du hanterar den rätt.

Den här kursen tar avstamp i det nära ledarskapet, den riktar sig till dig som exempelvis har ansvar för ett team, en projektgrupp, en arbetsgrupp eller styrelse. Vi kommer arbeta med de förutsättningar som är i ”det nya normala” med medarbetare/förtroendevalda som ibland är på distans och ibland fysiskt på plats, med hybridmöten, fysiska möten och digitala möten om vartannat. Hur få till det goda ledarskapet med dessa nya förutsättningar. Hur arbeta med motivation och arbetsglädje, med gemensam kultur och hur få till goda resultat? Hur leder du praktiskt i vardagen? Vi kommer också framtidsspana kring de nya arbetsformer som testas och utvecklas just nu på bred front, exempelvis agila team.

Under dagarna får du ta del av den senaste forskningen på området, du får konkreta verktyg att använda och får möjlighet att dela erfarenheter med de andra ledarna i idéburen sektor. Inspirerande dag som ger energi till ditt fortsatta viktiga arbete!

Praktisk information
Kursen äger rum den 16 mars (halvdag) och den 23 mars (halvdag)

Datum och tid
Kursen är förlagd till två halvdagar. Där den 16 mars är fysisk träff kl 9.00-12.30. Med gemensam lunch kl 12.30-13.00
Den 23 mars är digitalt i Teams kl 9.00-12.00

Plats
Essinge Konferenscenter, Segelbåtsvägen 15, Stora Essingen

Priset inkluderar
Fika, lunch vid fysiskt träff och utbildningsmaterial.

Bekräftelse
Du får en bekräftelse i samband med att du gör din anmälan och en kallelse ca två veckor innan kursdagarna.

Betalning
Kursavgiften faktureras i samband med att kallelsen går ut. Alla priser som anges på hemsidan är exklusive moms.

Inställd kurs
Vi förbehåller oss rätten att ställa in en kurs som inte samlat tillräckligt många deltagare.

Återbud
Anmälan är bindande men vid förhinder går det naturligtvis bra att överlåta kursplatsen till annan person på samma arbetsplats.

Varmt Välkommen!

Kursledare Hanna Bisell

Hanna Bisell
Hanna är en personlig och samtidigt strategisk förändringschef. Hon har stor erfarenhet av idéell sektor bl a som kanslichef på Unionen under 7 år. Hanna drivs av synen att det blir så mycket enklare för dig i din egen roll om det finns en gemensam strategi för hur vi arbetar i organisationen.