Det enskilda samtalets viktiga betydelse

Det enskilda samtalets viktiga betydelse
Interaktiv halvdagsutbildning för alla som vill bli modigare på att ta svåra samtal, ge och ta feedback, samt ha värderingsbaserade dialoger inom föreningslivet.
Utveckling och lärande bygger på att vi vågar lyfta upp det osägbara till ytan och sätta ord på det som är. Vi undviker ofta jobbiga samtal, inklusive ärlig konstruktiv återkoppling/feedback, för att det känns obekvämt. Om vi istället vågar prata öppet om svåra saker som makt, inkludering och rädslor, öppnas nya dörrar för engagemang och samhörighet i organisationen.

Ur innehållet
Målet med utbildningen är att deltagarna ska:
- Få verktyg och träna på att ha svåra samtal
- Bli tydligare och modigare i att både ge och ta emot feedback
- Förstå hur man kan växa och utvecklas genom återkopplande samtal

Efter utbildningen kommer du ha fått nycklarna till att bli modigare i att ha svåra samtal, inklusive att ge och ta emot konstruktiv feedback.
Organisationer som odlar en kultur där modigt arbete, jobbiga samtal och helhjärtade insatser är det som förväntas, ser hur engagemanget och motivationen i organisationen ökar.

Målgrupp
Ledare, chefer, ombudsmän, projektledare, förtroendevalda och anställda i idéburen sektor.

Just nu är inget utbildningstillfälle planerat.
Gör gärna en intresseanmälan om du är intresserad här bredvid.


Varmt välkommen!Kursledare Loa Lava Brynjulfsdottir

Loa Lava Brynjulfsdottir
Loa är en mycket uppskattad utbildare och erfaren ledarskapsutvecklare. Hon har lång erfarenhet som chef och och som förtroendevald - roller där hon många gånger haft stor nytta av sin kompetens i att genomföra enskilda samtal. Loa har en MBA i ledarskap & förändringsarbete, samt en Master i statskunskap från Uppsala Universitet. Hon är också certifierad Dare to Lead™ facilitator och NLP coach. Loa drivs av att förändra arbetslivet och föreningslivet till ett hållbart ställe där människor kan utvecklas, skapa och leda på ett modigt och värderingsstyrt sätt.